Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Nationaal Schoolontbijt

06nov08:4509:15Nationaal Schoolontbijt08:45 - 09:15(GMT+01:00) Activiteit typeActiviteiten

Details

Het Nationaal Schoolontbijt is een jaarlijks evenement waarbij scholen in heel Nederland deelnemen aan een gezamenlijk ontbijt. Tijdens dit initiatief worden scholieren aangemoedigd om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen en te genieten van een voedzaam ontbijt met hun klasgenoten. Het Nationaal Schoolontbijt bevordert bewustwording over het belang van een goed ontbijt en stimuleert sociale interactie, educatie en gezondheid op scholen door het hele land.

Ook onze basisschool neemt dit jaar weer deel aan het Nationaal Schoolontbijt. We ontbijten vandaag samen in de klas.

Meer

Welkom op onze site!

Met trots presenteren we een frisse en moderne uitstraling, waarmee we hopen dat u als bezoeker eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. Momenteel bevindt de site zich nog in een testfase, wat betekent dat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten.

Het kan voorkomen dat u tijdens uw bezoek enkele zaken tegenkomt die nog niet volledig werken of misschien ontdekt u een klein foutje. We willen u vragen om ons hierbij te helpen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat de website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar larsboxelaar@triadescholen.nl