Gratis Schoolmelk

Gratis Schoolzuivel voor de gehele school!
Team Schoolzuivel van FrieslandCampina is al jarenlang dé expert in zuivel op scholen en heeft voor schooljaar 2021/2022 een nieuw schoolzuivel programma ontwikkeld.

Onze school ontvangt wekelijks gratis zuivelproducten voor de gehele school gedurende 20 weken per schooljaar, ingaand na de herfstvakantie.
De deelnemende scholen ontvangen halfvolle zuivel, karnemelk en halfvolle yoghurt in grootverpakking, voldoende om twee keer per week aan alle kinderen die hier gebruik van wensen te maken, uit te schenken;
De producten die geleverd worden, hebben het onafhankelijke On the way to PlanetProof keurmerk , een top duurzaamheidskeurmerk volgens de keurmerkenwijzer van Milieu Centraal dat extra aandacht vereist op koe, natuur en klimaat. Bekijk hier meer informatie over dit keurmerk.
Team schoolzuivel gaat inventariseren of scholen voldoende koelruimte hebben en indien dat niet het geval is, zullen zij de scholen hierbij ondersteunen.


Beoordeling Schoolzuivelprogramma
Dit nieuwe programma is in schooljaar 2019/2020 en schooljaar 2020/2021 getest door team Schoolzuivel van FrieslandCampina en wordt door de deelnemende scholen gewaardeerd met een 8.4!*

* Bron: evaluatie Schoolzuivelprogramma 2020-2021 door Right Marktonderzoek. Bekijk hier de volledige resultaten van dit onderzoek.

Terug naar Nieuws