Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Aanmelden

Kom je gezellig bij ons op school?

Voel je welkom!

Wilt u uw kind aanmelden? Vul dan a.u.b. onderstaand formulier in. Na aanmelding nemen wij contact met uw op. Vervolgens ontvangt u het volledige inschrijfformulier om uw kind aan te melden op Basisschool Reuzepas.

Aanmeldprocedure

We zijn verheugd dat u overweegt om uw kind bij ons aan te melden. Om het aanmeldingsproces in gang te zetten, vragen wij u vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen. Het invullen van dit formulier is de eerste stap om uw kind aan te melden op basisschool Reuzepas. Na ontvangst van het formulier zullen we contact met u opnemen om een intakegesprek in te plannen. Dit gesprek biedt ons de gelegenheid om u beter te leren kennen, uw verwachtingen te bespreken en uw vragen te beantwoorden.

Mocht u nog vragen hebben over het aanmeldingsproces, het onderwijs op onze school of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en u van alle benodigde informatie te voorzien. We kijken ernaar uit om u en uw kind te ontmoeten tijdens het intakegesprek. Samen zullen we ervoor zorgen dat uw kind een fijne en leerzame tijd op basisschool Reuzepas zal hebben.

Gelieve er rekening mee te houden dat het aanmelden van uw kind pas definitief is na het invullen en indienen van het aanmeldformulier én het voeren van een intakegesprek. Het formulier dat u hieronder vindt, dient dus niet als het officiële aanmeldingsformulier te worden beschouwd. Het is louter bedoeld om een intakegesprek aan te vragen.

Intakeformulier

Veelgestelde vragen

U kunt uw kind aanmelden voor wanneer het de leeftijd van 3 jaar heeft bereikt. Uw kind mag vanaf 4 jaar naar onze school. Vanaf 5 jaar moet uw kind verplicht naar school. Vanaf 3 jaar en 10 maanden mag uw kind alvast komen wennen.

Meld u kind minimaal 10 weken voordat het 4 jaar wordt aan.

Ja, het is mogelijk om halverwege een schooljaar over te stappen naar Basisschool Reuzepas. Het wisselmoment gaat altijd in overleg, bij voorkeur na een vakantie.