Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Ziek- en afmelden

Absenties

Mijn kind is ziek?

Is uw kind ziek of kan hij of zij om een andere reden niet naar school komen? Meld uw kind dan vóór 09.00 uur ’s ochtends af. Dit kan telefonisch via 046 47 47 207 of via Parro.

Verlof aanvragen

Soms is er een reden waarom uw kind (tijdelijk) niet naar school kan. Bijvoorbeeld bij een huwelijk of religieuze feestdagen. U dient de verlofaanvraag in bij de directeur van onze school via het online aanvraagformulier. De directie toetst uw aanvraag aan de wetgeving.

Ongeoorloofd afwezig

Wanneer wij als school geen tijdige afmelding hebben ontvangen, zullen wij na 09.00 uur zelf contact met u opnemen. Bij geen gehoor zijn wij genoodzaakt uw kind te registreren als ongeoorloofd afwezig.

Als uw kind te vaak afwezig is, schakelt school de leerplichtambtenaar in. Die kan in gesprek gaan met ouders en leerling om te kijken wat er aan de hand is. Scholen zijn verplicht het ongeoorloofde verzuim melden bij de leerplichtambtenaar.

Welkom op onze site!

Met trots presenteren we een frisse en moderne uitstraling, waarmee we hopen dat u als bezoeker eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. Momenteel bevindt de site zich nog in een testfase, wat betekent dat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten.

Het kan voorkomen dat u tijdens uw bezoek enkele zaken tegenkomt die nog niet volledig werken of misschien ontdekt u een klein foutje. We willen u vragen om ons hierbij te helpen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat de website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar larsboxelaar@triadescholen.nl