Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Opvang voor uw kind

Buiten en tussen schoolse opvang

Opvang nodig?

We zorgen niet alleen voor onderwijs, maar bieden we ook opvangmogelijkheden voor uw kinderen. We werken nauw samen met Stichting Spelenderwijs om voorschoolse en naschoolse opvang aan te bieden, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van geschikte opvanguren.

Tussenschoolse opvang

Wij bieden kosteloze tussenschoolse opvang aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten. 

Bij ons is het overblijven niet verplicht. Uw kind heeft de mogelijkheid om naar huis te gaan als dat uw voorkeur heeft. Maar we creëren ook een gezellige en stimulerende omgeving waar kinderen graag willen blijven om te genieten van de lunch en tijd door te brengen met hun klasgenootjes. Het pauzemoment is een sociale activiteit. 

Onze lunchpauze begint om 12.15 uur en duurt tot 13.15 uur. Tijdens deze pauze hebben de kinderen de mogelijkheid om buiten te spelen en frisse lucht op te snuiven. Beweging en buitenactiviteiten zijn essentieel voor de ontwikkeling van uw kind en we moedigen ze aan om plezier te hebben en hun energie te uiten tijdens het halfuur buitenspelen. De andere helft van de pauze wordt besteed aan het eten van de lunch in de klas. Hierdoor hebben de kinderen voldoende tijd om te genieten van hun maaltijd en rustig te eten voordat de lessen weer beginnen.

Gratis schoollunch

Op maandag, dinsdag en donderdag biedt onze school een gratis lunch aan! We zorgen voor een voedzame maaltijd, zodat uw kind de energie heeft om de middag goed door te komen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het inpakken van een lunchbox op deze dagen. We streven ernaar om gezonde en gevarieerde maaltijden aan te bieden die de kinderen lekker vinden.

Uw kind hoeft enkel een eigen broodtrommel en beker mee te nemen.

Heeft uw kind een allergie? Geef dit dan door aan de groepsleerkracht. Dan bespreken we samen of en hoe we rekening met uw kind kunnen houden.