Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Ouderportaal

Maak kennis met Parro

Parro

Binnen onze school communiceren we met ouders via ons ouderportaal Parro. In Parro kunt u eenvoudig in contact komen met de leraar van uw kind en belangrijke informatie inzien, zoals huiswerk en schoolvakanties.

Veelgestelde vragen

Parro is een app die speciaal is ontwikkeld voor mobiel gebruik. U kunt de app downloaden vanuit de Google Play Store of de AppStore.

U kunt Parro ook bereiken via uw webbrowser. Ga naar https://talk.parro.com

Na aanmelding van uw kind ontvangt u een uitnodiging op het e-mailadres dat bij school bekend is. Via deze uitnodiging kunt u een account aanmaken. Geen mail gehad? Controleer uw spam inbox of maak hiernaast een ticket aan.

Mist u kinderen in uw overzicht? Hiernaast kunt u een ticket aanmaken. Onze servicecentrum helpt u graag verder. 

U kunt bellen met onze school op onderstaand telefoonnummer. Of u kunt uw kind ziek melden via Parro. Doe dit voor 09.00 uur ’s ochtends. Weten hoe? Dat leest u hier!

Ons telefoonnummer:  046 47 47 207

Problemen met Parro?

We streven ernaar om uw ervaring met ons digitaal ouderportaal zo probleemloos mogelijk te maken. We begrijpen echter dat er soms technische problemen kunnen optreden. Als u problemen ondervindt bij het gebruik van het ouderportaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft.