Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Buitenschoolse opvang

Stichting Spelenderwijs

Buitenschoolse opvang

Wij bieden voorschoolse en naschoolse opvang aan om ouders te ondersteunen en ervoor te zorgen dat kinderen een veilige en stimulerende omgeving hebben, zowel vóór als na schooltijd. Deze opvang wordt gerealiseerd door Stichting Spelenderwijs

Soorten opvang

Kinderdagverblijf

Bij het Kinderdagverblijf Reuzepas (KDV) zorgen ze voor kinderen van 0 tot 4 jaar in groepen met verschillende leeftijden. Zij gebruiken de Speelplezier-methode om de kinderen goed te leren praten en andere dingen te leren. Het is belangrijk dat de kinderen lekker kunnen spelen en van elkaar kunnen leren. De medewerkers hebben elke dag een plan met veel leuke dingen voor de kinderen, zodat ze op alle gebieden kunnen groeien. Voor de baby’s houden ze hetzelfde ritme als thuis.

Daarnaast hebben ze ook een leuke plek buiten waar de kinderen kunnen spelen en rennen. Er is zelfs een speciale plek voor de baby’s, zodat ze veilig kunnen spelen zonder dat de grotere kinderen te dichtbij komen.

Het KDV is open van maandag tot en met vrijdag, van 7.30 uur tot 18.00 uur. Als er genoeg interesse is, kunnen we ook opvang regelen vanaf 7.00 uur en tot 18.30 uur.

Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal Robbedoes (PSZ) heeft ook een plekje in onze school. Als het tijd is voor je peuter om te beginnen, kunt u een afspraak maken om samen met de medewerkers te komen kijken.

Elke dag bij Robbedoes is anders, maar er zijn dingen die altijd terugkomen. Als de peuters binnenkomen, mogen ze kiezen waar ze mee willen spelen. Er zijn hoeken met bouwblokken, boeken, een speelhuis, een creatieve plek genaamd ’t atelier, en ze kunnen zelf iets kiezen voor op tafel. Ze doen elke dag dingen samen, zoals in een kring zitten, samen fruit eten, water of kinderthee drinken, vrij spelen en ook dingen leren. En als het mooi weer is, gaan de kinderen natuurlijk lekker naar buiten.

De PSZ is open van maandag tot en met vrijdag, van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang (BSO) Reuzepas is gevestigd binnen onze school muren. De BSO heeft twee delen: eentje voor na schooltijd en eentje voor de hele dag. Omdat alles in hetzelfde gebouw is, werken we goed samen. We proberen opvang te geven die goed bij elk kind past.

Voor en na schooltijd kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar naar de knusse ruimte van BSO komen. Er zijn leuke activiteiten en we maken samen met school een plan voor wat we gaan doen. In de BSO is er een gymzaal met klim- en glijtoestellen, een grote speelplaats buiten en een gezellig plekje binnen met een picknicktafel. Dit is goed voor de energie van de kinderen en helpt ook met bewegen. 

Voorschoolse opvang

Uw kind kan voor school terecht op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 07.00 uur tot dat de school begint. Op woensdag en vrijdag gaan de kinderen naar BSO de Kluis. 

Naschoolse opvang

Na school biedt BSO Reuzepas opvang tot 18.30 uur op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag kunt u terecht bij BSO de Kluis. 

In de vakanties is de BSO op aanvraag geopend van 07.00 tot 18.30 uur.

Wat doet Spelenderwijs?

Kinderdagverblijven

Voor kinderen tussen 0 - 4 jaar

Peuterspeelzalen

Voor leerlingen tussen 2 - 4 jaar

Buitenschoole opvangen

Zowel voor- als naschoolse opvang

Welkom op onze site!

Met trots presenteren we een frisse en moderne uitstraling, waarmee we hopen dat u als bezoeker eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. Momenteel bevindt de site zich nog in een testfase, wat betekent dat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten.

Het kan voorkomen dat u tijdens uw bezoek enkele zaken tegenkomt die nog niet volledig werken of misschien ontdekt u een klein foutje. We willen u vragen om ons hierbij te helpen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat de website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar larsboxelaar@triadescholen.nl