Buitenschoolse opvang

KDV en BSO de Reuzepas

logo bsreuzepas

KDV Reuzepas biedt opvang aan kinderen, in een zogenoemde verticale groep, van 0 tot 4 jaar. Aan de hand van de methode Speelplezier wordt o.a. de taalvaardigheid van de kinderen optimaal gestimuleerd. Ook is het belangrijk dat uw kind heerlijk kan spelen, ravotten en leert van andere kinderen. De pedagogisch medewerkers bieden de kinderen een dagprogramma waarin allerlei activiteiten worden aangeboden en alle ontwikkelingsgebieden van uw kind worden gestimuleerd. Voor baby’s geldt dat het ritme van thuis wordt aangehouden. Zodra het weer het toelaat wordt er ook lekker buiten gespeeld met o.a. zand, ballen, loopauto’s en fietsen.

BSO de Reuzepas
Zowel vóór school als na school én in de vakanties biedt BSO de Reuzepas opvang aan kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Dit gebeurt in een groep van maximaal 20 kinderen, een knusse BSO waar mede door de kleinschaligheid de pedagogisch medewerkers snel een band opbouwen met de kinderen.
De BSO heeft de beschikking over een eigen ruimte in het schoolgebouw en de daarnaast gelegen gymzaal. Zo kunnen de kinderen ook bij slecht weer hun energie kwijt en kan er naar hartenlust, geklauterd en gerend worden. Natuurlijk spelen we bij ‘mooi’ weer ook lekker buiten, we hebben immers het hele schoolplein waar we gebruik van kunnen maken.Bij de BSO worden er allerlei activiteiten ondernomen, dit gebeurt ook soms in thema vorm. De kinderen worden gestimuleerd in hun creativiteit, ze bepalen ook mee wat er zoal op een middag gedaan wordt. Tijdens de vakanties en /of studiedagen worden er dikwijls wat grotere activiteiten gepland. Zo wordt er wel eens samen gekookt of gebakken en wordt er een bezoek gebracht aan de bioscoop, kinderboerderij of de speeltuin. En als het heerlijk warm is dan ontstaat er wel eens een waterspektakel op het speelplein met waterballonnen, sproeiers en badjes.

Meer informatie over o.a. openingstijden, contracten, tarieven, aanmelding en contactpersonen vindt u op de website van Spelenderwijs:

www.spelenderwijs.nl

Dit kan inhouden;

  • Voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur tot begin schooltijd.
  • Naschoolse opvang vanaf 15.15 uur (woensdag 12.30 uur) tot 18.30 uur.
  • Vakantieopvang tijdens schoolvakanties van 08.00 tot 18.00 uur.