Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Groep 3 viert mijlpaal in letterkennis!

Op donderdag vierde groepen 3 van Basisschool Reuzepas een feestelijke mijlpaal in hun educatieve reis: het beheersen van alle letters! De klas was omgetoverd tot een kleurrijk festijn, waar de kinderen zich tegoed deden aan diverse leuke activiteiten om hun letterkennis te vieren.

De klas was prachtig versierd met kleurrijke ballonnen, wat de feeststemming meteen zette. De creativiteit stond centraal, terwijl de leerlingen zich verdiepten in een grote kleurplaat die alle geleerde letters omvatte. Met kleurpotloden in de handen, lieten ze hun artistieke vaardigheden de vrije loop.

De letterstoelendans bracht een dosis beweging en plezier in het feest, terwijl de kinderen zich waagden aan een letterspeurtocht, waarbij ze met enthousiasme op zoek gingen naar verborgen letters. Daarnaast werd er met zorg en toewijding gewerkt aan het knutselen van letterkronen en -petten, waarmee de kinderen trots rondliepen als letterprinsen en -prinsessen.

Een spannend potje letterbingo zorgde voor de nodige opwinding, terwijl het chipsspel en de letterdiploma-uitreiking het feest tot een hoogtepunt brachten. De leerlingen werden beloond voor hun inzet met een welverdiend letterdiploma en een klein cadeautje als blijk van waardering.

De dag werd afgesloten met vrolijk geschminkte gezichten, waarbij de glimlach van de kinderen de beloning was voor een dag vol letterlijk plezier. Basisschool Reuzepas feliciteert de leeskampioenen van groep 3 met deze prachtige prestatie en kijkt uit naar de verdere ontdekkingen en avonturen in de wereld van letters!

Misschien ook interessant

De Dodehoek-les

Vandaag werden de leerlingen van groepen 7 en 8 van onze school getrakteerd op een leerzame les over de gevaren van de dode hoek. Als leuke afsluiting mochten de leerlingen zelf ervaren hoe het is om in de cabine van een echte vrachtwagen te zitten en de dode hoek te zien.

Lees verder »

Welkom op onze site!

Met trots presenteren we een frisse en moderne uitstraling, waarmee we hopen dat u als bezoeker eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. Momenteel bevindt de site zich nog in een testfase, wat betekent dat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten.

Het kan voorkomen dat u tijdens uw bezoek enkele zaken tegenkomt die nog niet volledig werken of misschien ontdekt u een klein foutje. We willen u vragen om ons hierbij te helpen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat de website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar larsboxelaar@triadescholen.nl