Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Kleine helden maken grote impact met ‘Beter plastic’

Vergeet saai plastic afval scheiden! De jonge milieuhelden van basisschool Reuzepas hebben laten zien dat plastic recyclen niet alleen belangrijk, maar ook ontzettend leuk en cool kan zijn.

๐—ญ๐—ฒ๐—น๐—ณ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„ ‘๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฐ’ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป
In een reeks Beter Plastic-activiteiten leren onze leerlingen alles over het recyclen van plastic. Ze ontdekken hoe elk stukje plastic een nieuw leven kan krijgen en hoe fantastisch het is om zelf bruikbare voorwerpen te maken uit gerecycled materiaal. Dit Beter Plastic-initiatief geeft kinderen een actieve rol in de bescherming van onze planeet. Het gaat verder dan een lesje in duurzaamheid; het is een inspirerend avontuur dat hen stimuleert om duurzaam te denken en te handelen.

๐—˜๐—น๐—ธ ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ธ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—น๐˜
Onze slogan “Elk stukje telt” vertelt perfect het verhaal van dit project. Elk klein stukje plastic dat we recyclen, draagt bij aan een schonere, gezondere wereld. En wie kan dat beter laten zien dan onze enthousiaste, jonge deelnemers?

Het Beter Plastic-project is een onderdeel van Syschemiq, een researchprogramma dat zich wijdt aan het verbeteren van de scheiding en recycling van plastic. Beter Plastic richt zich op het activeren en betrekken van de samenleving bij het verbeteren van plastic recycling en de bewustwording hiervan.

Misschien ook interessant

Nieuwsbrief

Graag willen we jullie kennismaken laten met de eerste editie van onze spiksplinternieuwe nieuwsbrief van basisschool Reuzepas!

In deze nieuwsbrief leest u over allerlei ontwikkelingen, activiteiten en andere belangrijke zaken binnen onze school en wat voor u als ouder/verzorger fijn is om te weten.

Lees verder ยป

Welkom op onze site!

Met trots presenteren we een frisse en moderne uitstraling, waarmee we hopen dat u als bezoeker eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. Momenteel bevindt de site zich nog in een testfase, wat betekent dat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten.

Het kan voorkomen dat u tijdens uw bezoek enkele zaken tegenkomt die nog niet volledig werken of misschien ontdekt u een klein foutje. We willen u vragen om ons hierbij te helpen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat de website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar larsboxelaar@triadescholen.nl.ย