Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Leerlingen van Groep 8 stralen op LEGO League!

Een aantal stoere leerlingen van groep 8 van Bassischool Reuzepas heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan een heel bijzonder evenement genaamd de FIRST LEGO League. Wat is dat eigenlijk? Nou, het is een internationaal roboticaprogramma speciaal voor kinderen tussen de 9 en 15 jaar oud. Spannend, hè?

De regiofinale van dit geweldige avontuur vond plaats in Reuver, op het Grescollege. De leerlingen hebben wekenlang hard geoefend op school om de robots zo goed mogelijk te programmeren. Een hele uitdaging, maar de leerlingen waren er helemaal klaar voor.

Afgelopen zaterdag was eindelijk de grote dag waarop ze al hun geleerde vaardigheden in de praktijk mochten brengen. Het was een dag vol spanning, plezier en teamwork. Iedereen was super enthousiast om te zien wat onze leerlingen zouden laten zien.

Hoewel we dit keer niet als winnaars uit de bus zijn gekomen, willen we toch benadrukken wat een geweldige dag het was! Onze leerlingen hebben niet alleen veel geleerd over robotica, maar ook over samenwerken, doorzettingsvermogen en plezier hebben in wat je doet.

We zijn ontzettend trots op onze groep 8-helden en hun geweldige prestatie op de FIRST LEGO League. Het gaat niet altijd om winnen, maar vooral om de ervaring en de kennis die je opdoet.

Goed gedaan, team Reuzepas! Op naar nog meer avonturen en succesvolle momenten.

arena

Misschien ook interessant