Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Nonnevotten!

De oudervereniging organiseert weer de jaarlijkse Nonnevotten-actie om extra steun te bieden aan onze leerlingen! Met een heerlijke traktatie willen we niet alleen uw smaakpapillen verwennen, maar ook een bijdrage leveren aan de schoolgemeenschap.

Wat zijn Nonnevotten?
Nonnevotten zijn traditionele Limburgse lekkernijen, gefrituurde deegslierten met een laagje poedersuiker. En het beste nieuws is: u kunt ze nu bestellen om onze leerlingen te helpen!

Hoe werkt het?

  • Prijs per Nonnevot: 1,50 euro
  • Speciale aanbieding: 4 Nonnevotten voor slechts 5 euro!

U kunt zoveel Nonnevotten bestellen als u wilt. Denk hierbij aan vrienden, collega’s, buren en familie die ook van deze lekkernij zullen genieten.

Hoe te bestellen?
Vul eenvoudig het antwoordstrookje in dat al met uw kind is meegegeven. Laat ons weten hoeveel Nonnevotten u wilt bestellen en vergeet niet het geld mee te geven in een gesloten envelop.

Waar gaat de opbrengst naartoe?
De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan onze leerlingen, waardoor we extra middelen hebben voor educatieve projecten, buitenschoolse activiteiten en andere initiatieven of activiteiten.

Bedankt voor uw steun!

Misschien ook interessant

Nieuwsbrief

Leer Meester Lars en Juf Svenja kennen in onze maartnieuwsbrief. Ontdek de lente op het KDV en doe mee met onze nieuwe Paaseierenactie. Download de nieuwsbrief hieronder voor meer details.

Lees verder »