Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Nonnevotten!

De oudervereniging organiseert weer de jaarlijkse Nonnevotten-actie om extra steun te bieden aan onze leerlingen! Met een heerlijke traktatie willen we niet alleen uw smaakpapillen verwennen, maar ook een bijdrage leveren aan de schoolgemeenschap.

Wat zijn Nonnevotten?
Nonnevotten zijn traditionele Limburgse lekkernijen, gefrituurde deegslierten met een laagje poedersuiker. En het beste nieuws is: u kunt ze nu bestellen om onze leerlingen te helpen!

Hoe werkt het?

  • Prijs per Nonnevot: 1,50 euro
  • Speciale aanbieding: 4 Nonnevotten voor slechts 5 euro!

U kunt zoveel Nonnevotten bestellen als u wilt. Denk hierbij aan vrienden, collega’s, buren en familie die ook van deze lekkernij zullen genieten.

Hoe te bestellen?
Vul eenvoudig het antwoordstrookje in dat al met uw kind is meegegeven. Laat ons weten hoeveel Nonnevotten u wilt bestellen en vergeet niet het geld mee te geven in een gesloten envelop.

Waar gaat de opbrengst naartoe?
De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan onze leerlingen, waardoor we extra middelen hebben voor educatieve projecten, buitenschoolse activiteiten en andere initiatieven of activiteiten.

Bedankt voor uw steun!

Misschien ook interessant

Welkom op onze site!

Met trots presenteren we een frisse en moderne uitstraling, waarmee we hopen dat u als bezoeker eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. Momenteel bevindt de site zich nog in een testfase, wat betekent dat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten.

Het kan voorkomen dat u tijdens uw bezoek enkele zaken tegenkomt die nog niet volledig werken of misschien ontdekt u een klein foutje. We willen u vragen om ons hierbij te helpen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat de website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar larsboxelaar@triadescholen.nl