Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Sneeuw!

Het weer zorgde vanmiddag en vanavond voor bijzondere omstandigheden. De kinderen vonden het prachtig maar op de weg was het zeer lastig en gevaarlijk. Binnen Stichting Triade hebben we vanmiddag en vanavond veel overleg gehad over de weersomstandigheden. De verwachting is dat het weer iets kalmeert vannacht. De sneeuw zal echter nog niet weg zijn morgenvroeg.

We hebben alles goed overwogen en voor nu besloten dat de scholen morgen gewoon open zijn. Voor iedereen die de weg op moeten betekent dit dat we extra voorzichtig moeten zijn. De wegen en de trottoirs kunnen glad zijn en veiligheid moet voorop staan.
We begrijpen het als u door het weer niet op tijd op school kunt zijn, dat geldt ook voor de leerkrachten. Dat zullen we op school proberen op te lossen.

Voor de kinderen zijn dit wel mooie momenten, ik hoop ook dat ze kunnen genieten van de sneeuw. Op school zullen we goede afspraken maken om te zorgen dat ook alle kinderen kunnen genieten, op het onderbouw plein bijvoorbeeld mogen geen sneeuwballen gegooid worden. Praat ook met uw kind thuis over het gooien van sneeuwballen, niet alle kinderen vinden dit leuk en als het ijsballen worden ook niet toegestaan. De leerkrachten zullen hier afspraken over maken in de klas.

Misschien ook interessant

Welkom op onze site!

Met trots presenteren we een frisse en moderne uitstraling, waarmee we hopen dat u als bezoeker eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. Momenteel bevindt de site zich nog in een testfase, wat betekent dat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten.

Het kan voorkomen dat u tijdens uw bezoek enkele zaken tegenkomt die nog niet volledig werken of misschien ontdekt u een klein foutje. We willen u vragen om ons hierbij te helpen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat de website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar larsboxelaar@triadescholen.nl