Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Sneeuw!

Het weer zorgde vanmiddag en vanavond voor bijzondere omstandigheden. De kinderen vonden het prachtig maar op de weg was het zeer lastig en gevaarlijk. Binnen Stichting Triade hebben we vanmiddag en vanavond veel overleg gehad over de weersomstandigheden. De verwachting is dat het weer iets kalmeert vannacht. De sneeuw zal echter nog niet weg zijn morgenvroeg.

We hebben alles goed overwogen en voor nu besloten dat de scholen morgen gewoon open zijn. Voor iedereen die de weg op moeten betekent dit dat we extra voorzichtig moeten zijn. De wegen en de trottoirs kunnen glad zijn en veiligheid moet voorop staan.
We begrijpen het als u door het weer niet op tijd op school kunt zijn, dat geldt ook voor de leerkrachten. Dat zullen we op school proberen op te lossen.

Voor de kinderen zijn dit wel mooie momenten, ik hoop ook dat ze kunnen genieten van de sneeuw. Op school zullen we goede afspraken maken om te zorgen dat ook alle kinderen kunnen genieten, op het onderbouw plein bijvoorbeeld mogen geen sneeuwballen gegooid worden. Praat ook met uw kind thuis over het gooien van sneeuwballen, niet alle kinderen vinden dit leuk en als het ijsballen worden ook niet toegestaan. De leerkrachten zullen hier afspraken over maken in de klas.

Misschien ook interessant

Nieuwsbrief

De derde editie van de nieuwsbrief is uit! Groep acht is terug van hun schoolkamp en werkt aan een goede afsluiting van het jaar. Het zomerfeest is verplaatst naar 7 juni vanwege regen. Er wordt gezocht naar mogelijkheden voor de speelplaats, zie het stuk over opbrengsten acties. De schoolfotograaf is weer geweest en er ontstaan vaste rubrieken.

Lees verder »