Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Koffie ochtenden

Ook in 2024 gaan we op school en in de peuterspeelzaal verder met koffie-uurtjes voor ouders.
Heeft u nog een kind dat niet naar de peuterspeelzaal of school gaat? Deze zijn ook van harte welkom om mee te komen. We willen deze koffie-uurtjes vaker in het jaar laten terugkomen. Tijdens elk koffie uurtje staat een thema centraal waarover u met elkaar in gesprek kunt gaan onder het genot van een kopje koffie of thee.

Uitnodiging:
Donderdag 25 januari van 8:30 – 10:00 uur of
maandag 29 januari van 8.30 uur tot 10:00 uur

We nodigen u van harte uit om aan dit koffie-uurtje deel te nemen.
Het thema is dit keer: ‘Voorlezen, een plezier voor iedereen’.

U bent van harte welkom om het eerste een kwartier mee te spelen in de groep van uw kind bij Robbedoes en in de groepen 1/2. Daarna nemen wij u graag mee om te praten over het belang van (voor)lezen en willen we graag met elkaar in gesprek gaan en elkaar leren kennen.
Er zal iemand van de bieb aanwezig zijn en u kunt zich eventueel gratis lid maken.

Opgeven kan bij de pedagogisch medewerkers van de groep, of de groepsleerkracht van school.

Misschien ook interessant

Nieuwsbrief

Graag willen we jullie kennismaken laten met de eerste editie van onze spiksplinternieuwe nieuwsbrief van basisschool Reuzepas!

In deze nieuwsbrief leest u over allerlei ontwikkelingen, activiteiten en andere belangrijke zaken binnen onze school en wat voor u als ouder/verzorger fijn is om te weten.

Lees verder »

Welkom op onze site!

Met trots presenteren we een frisse en moderne uitstraling, waarmee we hopen dat u als bezoeker eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. Momenteel bevindt de site zich nog in een testfase, wat betekent dat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten.

Het kan voorkomen dat u tijdens uw bezoek enkele zaken tegenkomt die nog niet volledig werken of misschien ontdekt u een klein foutje. We willen u vragen om ons hierbij te helpen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat de website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar larsboxelaar@triadescholen.nl