Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Vrijwillige ouderbijdrage

Ook dit schooljaar is er een vrijwillige betaling van €10 per kind voor dit schooljaar.

Deze betaling is niet verplicht. Als je dit schooljaar al hebt betaald, hoef je niet nog een keer te betalen. Dit is een vriendelijke herinnering. Dank je wel als je al hebt bijgedragen!

Deze betaling helpt ons leuke dingen te doen op school, zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen. Ook kunnen we er spullen van kopen die we nodig hebben.

Als u kunt, zou het geweldig zijn als u meedoet. U kunt betalen door op de knop hieronder te klikken. Als u dit jaar niet kunt betalen, is dat helemaal oké. We zijn blij met elke steun, wat u ook besluit.

Namens de Oudervereniging Basisschool Reuzepas

Misschien ook interessant

Welkom op onze site!

Met trots presenteren we een frisse en moderne uitstraling, waarmee we hopen dat u als bezoeker eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. Momenteel bevindt de site zich nog in een testfase, wat betekent dat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten.

Het kan voorkomen dat u tijdens uw bezoek enkele zaken tegenkomt die nog niet volledig werken of misschien ontdekt u een klein foutje. We willen u vragen om ons hierbij te helpen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat de website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar larsboxelaar@triadescholen.nl