Tussenschoolse opvang

Op onze school hebben we een middagpauze van 12.15 tot 13.15 (op ma, di, do en vr), de kinderen kunnen dan naar huis om even te ontspannen en te lunchen, maar als dat niet mogelijk is kunnen ze ook op school overblijven. Dit wordt op onze school geregeld door de Tussen Schoolse Opvang (TSO).
Alle kinderen die gebruik willen maken van de tussen schoolse opvang moeten zijn ingeschreven via “Isy”. De kinderen nemen zelf hun eten en drinken mee. De school verzorgt melk.

Kosten

De kosten van de Tussen Schoolse Opvang (TSO) bedragen Euro 1,25 per overblijfbeurt per kind. Deze overblijfbeurten moet u vooraf inkopen via ISY en betaald € 0,50 administratiekosten per keer dat u overblijfbeurten koopt.

Inschrijven

BS  Reuzepas biedt Tussen Schoolse Opvang (TSO) op de schooldagen waarop de kinderen zowel ’s ochtends als ’s middags les hebben, dus op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. U kunt uw kind(eren) laten overblijven één of meerdere dagen in de week, maar er bestaat ook de mogelijkheid uw kind(eren) incidenteel te laten overblijven. Als u hier gebruik van wilt maken moet u uw kind inschrijven en registreren via ISY. (Dit kan vanaf het moment dat uw kind ingeschreven is op school, de eerste schooldag) U kunt een inlogcode vragen op school.

Aan- en afmeldingen

In Isy kunt u de vaste overblijfmomenten vastleggen en eventueel ook weer wijzigen. Ook kunt u losse overblijfmomenten inplannen. U koopt vooraf een aantal overblijfmomenten en u krijgt bericht als deze (bijna) op zijn, zodat u nieuwe overblijfbeurten kunt kopen.

Wijzigingen in de overblijfmomenten dient u zelf online in te voeren. Dit is voor u en voor ons mogelijk tot 11.30 uur op de dag van het overblijven. Indien uw kind niet (tijdig) is afgemeld, brengen we de desbetreffende dag in rekening. Ook bij ziekte en excursies dient u zelf uw kind van de lijst te halen.

Verzekering

De Ongevallen- en WA-verzekering van school is ook tijdens het overblijven van toepassing voor de overblijfkinderen en de overblijfkrachten.

Mevrouw Monnie Göbbels regelt alle zaken met betrekking tot het overblijven. U kunt haar op school telefonisch bereiken vanaf 11.15 of per mail: MonnieGobbels@bsreuzepas.nl