Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Kerstmarkt

20dec17:3019:30Kerstmarkt17:30 - 19:30(GMT+01:00) Activiteit typeActies

Details

Tijdens dit betoverende evenement bieden onze getalenteerde leerlingen met trots hun zelfgemaakte kerstversieringen aan, die perfect zijn om je huis in de kerstsfeer te brengen.

De kerstmarkt is niet alleen een gelegenheid om prachtige handgemaakte creaties te bewonderen en te kopen, maar ook een manier om de warmte en verbondenheid van onze schoolgemeenschap te ervaren. Bovendien draagt je steun aan deze markt direct bij aan het welzijn van onze leerlingen, aangezien de opbrengst wordt gebruikt voor leuke activiteiten voor onze leerlingen.

Kom samen met familie en vrienden naar onze kerstmarkt. Laten we samen de geest van het seizoen vieren en elkaar in warmte en liefde omarmen. We hopen je daar te zien!

Meer

Welkom op onze site!

Met trots presenteren we een frisse en moderne uitstraling, waarmee we hopen dat u als bezoeker eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. Momenteel bevindt de site zich nog in een testfase, wat betekent dat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten.

Het kan voorkomen dat u tijdens uw bezoek enkele zaken tegenkomt die nog niet volledig werken of misschien ontdekt u een klein foutje. We willen u vragen om ons hierbij te helpen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat de website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar larsboxelaar@triadescholen.nl