Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Koningsspelen

26apr08:3014:15Koningsspelen08:30 - 14:15(GMT+02:00) Activiteit typeActiviteiten

Details

Tijdens de Koningsspelen worden er op scholen door het hele land verschillende sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Het doel is om kinderen te stimuleren om samen te bewegen, plezier te hebben en kennis te maken met verschillende sporten en activiteiten. De Koningsspelen dragen bij aan een gezonde en actieve levensstijl van kinderen en promoten het belang van sport en beweging.

De dag begint vaak met een gezamenlijk Koningsontbijt, waarbij de kinderen een gezonde maaltijd nuttigen om energie op te doen voor de sportieve activiteiten. Vervolgens vinden er op het schoolplein, sportvelden of in sporthallen allerlei spellen, sportwedstrijden en dansactiviteiten plaats. Denk aan estafettes, voetbalwedstrijdjes, touwtrekken, dansworkshops en nog veel meer.

Meer

Welkom op onze site!

Met trots presenteren we een frisse en moderne uitstraling, waarmee we hopen dat u als bezoeker eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. Momenteel bevindt de site zich nog in een testfase, wat betekent dat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten.

Het kan voorkomen dat u tijdens uw bezoek enkele zaken tegenkomt die nog niet volledig werken of misschien ontdekt u een klein foutje. We willen u vragen om ons hierbij te helpen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat de website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar larsboxelaar@triadescholen.nl