Leerlingen geven ons een 8,2Bron: Scholen op de Kaart!

Parro (logo)

Meivakantie

29aprHele dag10meiMeivakantie(Hele dag)(GMT+02:00) Activiteit typeVakanties & vrije dagen

Details

De data voor de meivakantie worden gedeeltelijk vastgesteld door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Scholen kunnen de meivakantie met een week uitbreiden. Is het voor u niet mogelijk om verlof op te nemen binnen de gestelde zomervakantie? Dan kunt u speciaal verloof aanvragen bij de directie. Zij toetsen uw aanvraag aan de wetgeving.

Welkom op onze site!

Met trots presenteren we een frisse en moderne uitstraling, waarmee we hopen dat u als bezoeker eenvoudig de informatie kunt vinden die u zoekt. Momenteel bevindt de site zich nog in een testfase, wat betekent dat we nog bezig zijn met de laatste puntjes op de i te zetten.

Het kan voorkomen dat u tijdens uw bezoek enkele zaken tegenkomt die nog niet volledig werken of misschien ontdekt u een klein foutje. We willen u vragen om ons hierbij te helpen. Uw feedback is van onschatbare waarde en stelt ons in staat de website te optimaliseren en gebruiksvriendelijker te maken.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar larsboxelaar@triadescholen.nl